BC Micro speelt al jaren succesvol libre bij de Weerter Biljart Bond.

 

De club heeft ca. 25 leden en neemt in het seizoen 2019/2020 met drie teams deel aan de avondcompetitie en een team in de middagcompetitie.

Jaarlijks wordt in het najaar het traditionele koppeltoernooi georganiseerd. Een gezellig toernooi dat regionaal deelnemers trekt.

Nadat  alle voorronden voor het Koppeltoernooi van 2019 waren gespeeld, werden op 30 november de achtste finales gespeeld. De uitslagen daarvan ziet u hier:
 

 Uitslagen achtste finales

 

De loting die is gebeurd voor de samenstelling van de achtste finales werkt natuurlijk door in de wedstrijden voor de kwartfinales, de halve finales en de finale, die op zaterdag 7 december worden gespeeld.

Het programma voor die dag vindt u hier:

Programma finaledag
 

Het spel is gespeeld en het pleit beslecht. Na enkele spannende kwartfinales en halve finales, moest de strijd tussen Patrick van Wel en Peter Willems enerzijds en Jennifer en Bernd Aarts anderzijds gaan beslissen wie zich kampioen van 2019 mocht noemen en wie behalve de envelop met inhoud de eeuwige roem mee naar huis kon nemen.

In de nabeurt kwam Bernd acht caramboles te kort en daarmee wonnen Patrick en Peter het Koppeltoernooi 2019. Hier nog even alle resultaten van de finaledag.

Uitslagen finaledag

​​

Ronde 1+2

Ronde 3+4

Ronde 5+6

Ronde 7+8

Dat heeft na loting geresulteerd in de volgende indeling voor de 8e finales:

Ronde 9: indeling 8e finales

Voor meer informatie kunt u terecht bij Henk Stribos, telefoon 06-52202981, of Jos Janssen, telefoon 06-27044168.

Biljartclub BC Micro